Instructievideo

Zo stelt u uw Thermia warmte bedieningspaneel in - instructievideo’s

Een Thermia Warmtepomp is ontwikkeld om veilig en efficiënt te werken, en om eenvoudig te monitoren en te bedienen. Speciaal voor u hebben we hieronder een aantal instructievideo’s geplaatst die laten zien hoe u uw Thermia warmtepomp bedieningspaneel in kunt stellen.

Als u, om wat voor reden dan ook, tijdelijk zowel de interne verwarming en de warm-waterproductie moet inschakelen zonder dat de warmtepompcompressor is ingeschakeld - bijvoorbeeld in een noodgeval -, dan kunt u de standaardinstellingen uitschakelen en de extra heating modus activeren. Ontdek hoe u dit kunt doen.

Hoe start u de extra heater?

Hoe u de integrale waarden van de warmtepomp kunt aflezen

Als u contact opneemt met uw installateur, dan kan het kandig zijn om de integrale waarden te kunnen lezen. De integrale waarde is een continu herberekende waarde die de verwarmingsfuncties bedient en regelt.
Het bedieningspaneel stelt u in staat om de gebruikstijd van de warmtepomp te controleren. Deze video toont u hoe u de looptijd voor de compressor, de extra heater en de warm-waterproductie kunt aflezen.

Hoe lang draait een warmtepomp?

Ontdek hoe u de warmtestoptemperatuur kunt afstellen. Als de buitentemperatuur een bepaald niveau haalt, wat wordt gedefinieerd als de warmtestoptemperatuur, dan is binnenverwarming niet meer nodig en wordt er alleen warm water geproduceerd.

Het resetten van het alarm op uw warmtepomp

In bepaalde omstandigheden kan de warmtepomp stilvallen, en op het display is dan een alarmmelding zichtbaar. Dit is bedoeld om schade te voorkomen en om een veilig gebruik te garanderen. Ontdek hier hoe u het alarm kunt resetten. Lukt dat niet, of blijft het alarm afgaan, neemt u dan svp contact op met uw installateur.
Al hebben de meeste woningen een warmtepomp die voor gemak en veiligheid zichzelf automatisch reguleert, het is mogelijk om de gebruiksmode te veranderen. Bijvoorbeeld om alleen warm water te produceren. Deze video toont u hoe.

Het instellen van de verschillende gebruiksmodes op uw warmtepomp

De warmtecurve afstellen

De warmtecurve parameter bepaalt hoeveel warmte er geproduceerd wordt door de warmtepomp bij verschillende buitentemperaturen, om een comfortabel binnenklimaat te realiseren. En goedafgestelde warmtecurve zorgt voor een gelijkmatig, comfortabel binnenklimaat en minimaliseert het energieverbruik, het hele jaar door. Ontdek hoe u de warmtecurve kunt bijstellen.
Ontdek hoe makkelijk het is om de waarde van uw kamertemperatuur aan te passen. Hierdoor kunt u tijdelijk de binnentemperatuur naar wens aanpassen. De kamertemperatuur kan gebruikt worden om tijdelijk af te wijken van de normale warmtecurve die het gebruik van de warmtepomp door het jaar heen optimaliseert.

Verander de temperatuur in uw kamer

Het aflezen van de temperatuur van uw warmtepomp

Ontdek hoe u de werkelijke temperatuur in uw verwarmings- en heetwatersysteem kunt monitoren op het warmte bedieningspaneel.
Ecolussen - Installatievideo

Ecolussen - Installatievideo

GeoTherma - Ingebruikname van de warmtepomp

GeoTherma - Ingebruikname van de warmtepomp
GeoTherma warmtepomp - producten presentatie

GeoTherma warmtepomp - producten presentatie

Thermia Atlas VS Calibra: de beste geothermische warmtepompen op de markt.

Thermia Atlas VS Calibra: de beste geothermische warmtepompen op de markt.
Presentatie Ecoterm, introductie tot Ecoterm en de modulerende geothermische warmtepompen van Thermia.

Wij helpen iedereen aan de warmtepomp. Download de folder hieronder.

Contact

Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op

Schrijf ons

Choose from the list...
We inform you that your agreement may be withdrawn at any moment by sending an email message... more
We inform you that your agreement may be withdrawn at any moment by sending an email message to our Data Protection Officer: info@thermia.com from the address that the agreement concerns. We inform you that you are not profiled. Your data will not be shared outside the European Economic Community or shared with multinational organizations. hide
We inform you that the administrator of the personal data provided in the form above... more
We inform you that the administrator of the personal data provided in the form above is Thermia AB based in Box 950 671 29 Arvika. Please send all your questions and doubts to our Data Protection Officer at info@thermia.com. Your data will be processed in order to reply to the question according to the provision that data processing is lawful if it is necessary to carry out an agreement or prior to entering it. If you agree to the above, your data will also be used to send marketing content. You can find full information about your personal data in our privacy policy. hide
* Mandatory field

GeoTherma bvba

0032 16 65 65 58

Ecoterm.be

0032 9 324 79 69